NFL-profil eftersøgt i mordsag

Af: Nicolai Busekist

|

16/04/2022 09:31

Mest læste i dag

Den 22-årige NFL-profil, der spiller for holdet Dallas Cowboys, er eftersøgt i en mordsag.

Den 22-årige Kelvin Joseph, der spiller for Dallas Cowboys, er havnet på radaren hos politiet i Dallas. De vil nemlig rigtig gerne høre mere om hans rolle i mordet på den 20-årige Cameron Ray. Det skriver ESPN.

Den unge mand blev ramt af skud fra en bil den 18. marts, men gerningsmanden er endnu ikke blevet fundet. Angiveligt var to grupperinger kommet på tværs af hinanden på en natklub, inden det endte ud i et drab. Og tilsyneladende var Kelvin Joseph til stede denne aften.

Faktisk var han ikke blot til stede. Han var nemlig med i den bil, som de dødelig skud kom fra. Det har hans advokat indrømmet, men han har samtidig afvist, at det skulle være Joseph, der affyrede skudene. Det ændrer dog ikke på, at de rigtig gerne vil tale med ham.

Hans advokat, Barry Sorrels, har udtalt, at det ikke var Kelvin Joseph, der skød Cameron Ray. Han har samtidig slået fast, at den unge NFL-spillere ikke var væbnet på denne aften, og at han blot var havnet i en situation, der eskalerede uden hans indblanding.

Overvågningsbilleder, der stammer fra natklubben, hvor episoden startede, viser de to gruppe i klammeri, og her var både Ray og Joseph iblandt. Senere blev der affyret skud fra en større bil, hvilket ramte Ray, der senere døde på hospitalet.