NFL-stjerne afviser vild milliardkontrakt

Af: Nicolai Busekist

|

13/09/2022 09:58

Mest læste i dag

NFL-stjernen Lamar Jackson er blevet tilbudt en kontrakt, de fleste ville have takket ja til. Han valgte dog at gøre det modsatte.

Det er ikke nogen hemmelighed, at man kan tjene enorme summer som NFL-spiller. Til trods for dette, er det dog sjældent, at en kontrakt i milliardklassen bliver afvist.

Ikke desto mindre er det netop, hvad den 25-årige Lamar Jackson har gjort. Han forhandler nemlig med Baltimore Ravens om en kontraktforlængelse.

Ifølge ESPN er han blevet tilbudt en femårig kontrakt, der har en potentiel værd på 1,83 milliarder kroner.

Han var dog ikke garanteret hele beløbet. I stedet var han garanteret 974 millioner kroner i løbet af de fem år. Resten af beløbet ville derimod være betinget af hans præstation.

Og det har Lamar Jackson tilsyneladende ikke været interesseret i. Det lyder nemlig, at han ville have garanti for hele den enorme sum, hvilket Baltimore Ravens ikke har været i stand til at imødekomme.

I stedet har den 25-årige quarterback valgt at bringe sig selv i en noget usikker situation. Om et år vil han nemlig ikke være sikret sin løn, hvis han skulle blive skadet.

Til trods for, at Lamar Jackson har afvist det enorme tilbud fra Baltimore Ravens, er der dog fortsat et håb om, at de to parter kan nå til enighed om en aftale, alle kan være tilfredse med.