NFL-stjerne slår rekord: Har fået lukrativ kæmpekontrakt

18/04/2023 07:58

|

Nicolai Busekist

NFL
Foto: Mitchell Leff/Getty Images

Mest læste i dag

NFL-stjernen Jalen Hurts har sikret sig en lukrativ kontrakt hos Philadelphia Eagles, der løber over de næste fem år.

Når man er en af de helt store stjerner i NFL, er det meget normalt, at der også følger en høj løn med. Det kan stjernen Jalen Hurts skriver under på.

Den 24-årige quarterback, der spillede en stor rolle i, at Philadelphia Eagles nåede til Super Bowl, hvor de dog tabte, har nemlig fået en enorm kontrakt, der overgår alle andre i NFL's historie.

Hvis alt går, som det skal, kan han se frem til at score 255 mio. dollar i løbet af de næste fem år. Det svarer til mere end 1,8 mia. kr. Hvis ikke han får udløst sine bonusser, må han dog 'nøjes' med 1,2 mia. kr. over de næste fem år.

At han har sikret sig så enorm en kontrakt, er ikke helt uden grund. Hurts har nemlig været en vigtig spiller for Philadelphia Eagles, og det var også ham, der i høj grad stod for at føre holdet til Super Bowl, hvor de tabte til Kansas City Chiefs.

Til trods for, at det endte med et nederlag, er Eagles dog ikke i tvivl om, at Hurts er den helt rette mand til at sikre dem vejen til endnu en Super Bowl-finale.

Ifølge B.T. er det den blot 34-årige Nicole Lynn, der har stået for at få den enorme aftale i stand. Hun er en del af det store agentfirma Klutch Sports, der sidder tungt på de største sportsgrene i USA.

Hurts er kendt for at være en quarterback, der ikke blot kan kaste, men også selv løbe med bolden. Det kan få både trænere, holdejere og fans til at ryste i bukserne, da der er en risiko for at blive tacklet, hvis han løber med bolden.

Skulle det ske, at han bliver tacklet og pådrager sig en skade, bliver han fremover en meget dyr mand at have siddende på bænken.