Stenrig NFL-fans vilde odds på Super Bowl: 'Det er det største beløb i historien'

Af: Nicolai Busekist

|

08/02/2022 17:46

NFL

Mest læste i dag

Den stenrige fan har satset omtrent 30 millioner kroner på, at Cincinnati Bengals vinder Super Bowl. Det er det største beløb i amerikansk historie.

Jim McIngvale er blevet stenrig på den amerikanske version af Jysk. Gallery Furniture hedder den amerikanske møbelkæde, og den har Jim McIngvale tjent milliarder på. 

Jim Mcingvale også kendt som 'Mattress Mack' bruger dog sin formue på en lidt speciel hobby. Han er stor sportsfan, men samtidig også en stor fan af gambling. 

Den kombination har givet nogle vilde væddemål på forskellige sportsbegivenheder. Og ifølge Daily Star skulle han nu have satset det største beløb i amerikansk historie.

Jim McIngvale skulle angiveligt have placeret 30 millioner kroner på, at Cincinnati Bengals vinder over LA Rams i søndagens Super Bowl.

Diverse bookmakere giver i skrivende stund omkring tre gange pengene igen. Det vil sige, at Jim McIngvale står til en profit på hele 60 millioner kroner. 

Det er dog gået galt nogle gange før, hvor han har tabt store beløb, som mange kun kan drømme om at have. 

Tidligere i NFL-sæsonen satsede han 13 millioner på holdet New England Patriots ville vinde Super Bowl. De nåede ikke langt inden de fik en afklapsning i playoffen af Buffalo Bills på 47-17.

Årets Super Bowl bliver spillet natten til mandag den 14. februar klokken 00:30 dansk tid.