Tidligere NFL-spiller skal mellem 3 og 10 år i fængsel

Af: Nicolai Busekist

|

12/05/2023 11:24

NFL

Mest læste i dag

Den tidligere Las Vegas Raiders-spiller Henry Ruggs III risikerer at skulle tilbringe mellem 3 og 10 år bag tremmer.

I 2021 begik den tidligere NFL-spiller Henry Ruggs sit livs fejltagelse. Her bragede han med 251 km/t ind i en Toyota, hvilket kostede en 23-årig kvinde og hendes hun livet.

At han havde overskredet fartgrænsen markant, var dog ikke hans eneste forseelse. Det viste sig også, at han havde en promille, der var dobbelt så høj som det tilladte.

Hændelsen resulterede i, at den i dag 24-årige amerikaner blev fyret af sit daværende hold. Og nu har den tidligere Las Vegas Raiders-spiller fået en idé om, hvordan hans straf kommer til at lyde.

Onsdag morgen indgik han et forlig, der betyder, at han kan se frem til en straf på mellem tre og ti år. Ifølge TMZ var det Ruggs' advokater, der havde foreslået dette forlig.

Som en del af forliget, har Henry Ruggs erkendt sig skyldig i at have kørt i påvirket tilstand og i manddrab i et køretøj.

Resten af anklagerne mod den tidligere NFL-spiller frafalder som en del af forliget. Siden ulykken skete i november 2021, har han ventet på at få sin straf, men kommer til at vente lidt endnu.

Først den 9. august vil der være strafudmåling. Derfor må han vente til denne dato, før han får at vide, hvor længe han skal tilbringe bag tremmer.

Uanset om det bliver tættere på ti end tre års fængsel, slipper han billigere, end han ellers ville have gjort.

Inden forliget blev indgået, stod han til at blive idømt mere end 50 års fængsel. Sagens anklagere havde nemlig sigtet ham for fem forskellige overtrædelser i forbindelse med den fatale ulykke.