Tom Brady færdig i NFL: Det skal han nu

03/02/2023 09:55

|

Nicolai Busekist

NFL
Foto: Richard Rodriguez/Getty Images

Mest læste i dag

Tom Brady har meldt ud, at han er færdig i NFL, men det betyder ikke, at han bare skal ligge hjemme på sin sofa.

Onsdag meldte Tom Brady ud, at han er en færdig mand i NFL. Det er ikke første gang, han har gjort dette, men denne gang skulle der være tale om en endegyldig beslutning.

At han er færdig som spiller i NFL, er dog ikke det samme som, at han er helt færdig med den sport, som han har beskæftiget sig med i intet mindre end 23 sæsoner.

Det skyldes, at han i lang tid har vidst, hvad han skulle få sin tid til at gå med, når han var færdig med sin karriere. Og derfor er det nu tid til at tage hul på dette kapitel.

Ifølge B.T. skulle der endda være tale om et meget lukrativt kapitel, da den 45-årige Tom Brady har sikret sig en voldsom kontrakt med tv-stationen Fox News.

Her vil han blive tilknyttet i en rolle som ekspert, hvor han skal kalde spil og komme med analyser. Han har dog også skrevet under på, at han vil fungere som en form for ambassadør for kanalen.

Og det tyder på, at man skal være klar til at betale en stor sum penge, hvis man vil have Tom Brady som ekspert og ambassadør. Efter sigende har hans kontrakt sikret ham en betaling på 2,6 mia. kr. over de næste ti år.

Den 45-årige stjerne har valgt at stoppe sin karriere efter en sæson, der bestemt ikke har været en succes. Han og resten af Tamba Bay blev nemlig sendt ud af slutspillet efter et nederlag til Dallas Cowboys.

Da han skulle annoncere, at han har valgt at stoppe sin karriere, valgte han en nem og lavpraktisk løsning. Han delte ganske enkelt blot en video på de sociale medier.

"Jeg går direkte til sagen. Jeg stopper karrieren – endegyldigt," lød det blandt andet fra ham i videoen.