Tom Brady rammer vild milepæl i NFL

Af: Nicolai Busekist

|

08/11/2022 11:56

NFL

Mest læste i dag

NFL-stjernen Tom Brady kan nu bryste sig af at have nået en helt særlig milepæl i den amerikanske fodboldliga.

Når man taler om NFL, er Tom Brady ikke til at komme udenom. Han er ikke blot et af sportens største navne - han kan også bryste sig af at være historiens mest vindende spiller.

Og nu har han tilføjet endnu en imponerende milepæl til sit CV, skriver Ritzau.

Den 45-årige stjerne, der nu spiller for Tampa Bay Buccaneers, nåede i sin seneste kamp op på 100.000 passing yards i karrieren. Samtidig spiller han også en stor rolle i, at Buccaneers vandt 16-13 over Los Angeles Rams.

Ikke nok med, at det er en imponerende bedrift i sig selv, så kan han også smile ved tanken over, at han er den eneste spiller, der nogensinde har fået registreret så mange passing yards.

I amerikansk fodbold bliver passing yards tilskrevet en quarterback, når et af hans kast fører til, at holdet vinder nyt terræn.

Her er det naturligvis værd at nævne, at det er alt, der bliver talt med. Det vil sige, at det antal yards, som modtageren efterfølgende formår at løbe, også tæller med.

Den fantastiske milepæl på intet mindre end 100.000 passings yards i karrieren, blev opnået af den amerikanske stjerne i fjerde quarter mod Los Angeles Rams.

Her kastede Brady bolden over 15 yards til runningback Leonard Fournette, der også formåede at løbe yderligere yards hjem, inden han blev stoppet af Rams-forsvaret.