Tom Brady risikerer at miste stort beløb efter konkurs

13/11/2022 13:56

|

Nicolai Busekist

NFL
Foto: Richard Rodriguez/Getty Images

Mest læste i dag

NFL-stjernen Tom Brady står til at miste et stort beløb, da han sidste år investerede i kryptobørsen FTX, der nu er taget under konkursbehandling.

Tampa Bay Buccaneers-stjernen Tom Brady står til at må vinke farvel til et stort beløb, efter kryptobørsen FTX er blevet taget under konkursbehandling.

Han og hans ekskone, Gisele Bundchen, har nemlig investeret en stor sum penge i selskabet.

FTX faldt drastisk i værdi, hvilket resulterede i et decideret kollaps af virksomheden grundlagt af Sam Bankman-Fried, der tidligere har været værdisat til 32 milliarder dollars.

For omtrent et år siden, købte Brady og Bundchen en andel af selskabet bag FTX, ligesom Brady også blev tilknyttet som brandambassadør, hvorfor han blandt andet optrådte i annoncer for kryptobørsen.

Efter selskaber er taget under konkursbehandling, har det fået store konsekvenser for Sam Bankman-Fried, hvis formue siges at være mindsket med intet mindre end 14,6 milliard dollars.

Inden han valgte at træde ud af virksomheden med øjeblikkelig virkning, havde han på kort tid mistet intet mindre end 94 procent af sin formue.

I og med, at Brady og Bundchen ikke har en lige så stor andel af selskabet, som Bankman-Fried, står de naturligvis heller ikke til et lige så stort tab.

Ifølge Mirror er der dog meget, der tyder på, at det tidligere par står til at miste adskillige millioner dollars, efter FTX er blevet taget under konkursbehandling.