Tom Brady sætter ny NFL-rekord

07/12/2022 09:56

|

Nicolai Busekist

NFL
Foto: Julio Aguilar/Getty Images

Mest læste i dag

NFL-stjernen Tom Brady har formået at sætte sig på endnu en rekord, hvilket han efterhånden er indehaver af mange af.

Tom Brady sidder på en lang række rekorder, som man kan opnå som quarterback i NFL. Og flere af dem bliver næppe slået i den nærmeste fremtid.

På trods af, at han i forvejen er indehaver af en lang række rekorder, formår den 45-årige amerikaner at blive ved med at sætte nye standarder i NFL.

Natten til tirsdag spillede han nemlig en rolle i, at Tampa Bay Buccaneers kunne sikre sig et vigtigt comeback.

På hjemmebane var Tampa Bay Buccaneers nemlig bagud med 3-6 til New Orleans Saints. Alligevel endte de med at få vendt kampen, så de kunne forlade banen med en sejr på 17-16.

Og det var bestemt ikke første gang, at Brady har været en del af et comeback i fjerde quarter. Faktisk var det intet mindre end 44. gang, at han stod bag et sådant comeback.

Ifølge Ritzau havde både han og hans evige rival, Peyton Manning, stået bag 43 comebacks, inden han gik på banen. Nu kan bryste sig af, at han sidder selv på tronen, da han har stået bag 44 af slagsen.

Statistikken er ikke ny, men strækker sig derimod helt tilbage til 1960, lyder det fra NFL Research, der har delt information om den nye rekord på det sociale medie Twitter.