Ung NFL-stjerne død

Af: Nicolai Busekist

|

31/05/2022 10:00

Mest læste i dag

Den unge Arizona Cardinals-cornerback Jeff Gladney er afgået ved døden i en alder af blot 25 år.

Gladney fik din debut i NFL i 2020, hvor han blev valgt som nummer 31 af Minnesota Vikings. Han fik sin debut, efter at have spillet for Texas Christian University (TCU) i fire sæsoner.

Nyheden om den unge NFL-spillers død blev først offentliggjort af Eagles-wide receiver Jalen Reagor, der spillede sammen med Gladney i college.

"Mistede min bror, min bedste ven, min højre hånd. Ikke meget mere jeg kan klare, mand. For fanden! R.I.P Jeff Gladney. Bror, vær sød at passe på mig," skriver Reagor på Twitter.

Der er endnu ikke blevet frigivet specielt mange detaljer om den unge NFL-spillers død, men hans agent har dog bekræftet, at han er afgået ved døden, skriver Mirror.

Hans agent, Brian Overstreet, fortalte Ft. Worth Star-Telegram, at Gladney blev dræbt i en bilulykke i de tidlige timer mandag morgen.

"Vi beder om bønner for familien og privatlivets fred i denne sværeste tid," sagde hans agent også.

Gladney startede inde i alle kampe med undtagelse af én i sin debutsæson med Vikings, men fik forud for 2021-sæsonen hevet sin kontrakt over, da han blev anklaget for hustruvold.

Cornerbacken spillede slet ikke i 2021, men da han blev kendt ikke-skyldig i sin retssag, skrev han efterfølgende under på en kontrakt med Cardinals.