Novak Djokovic er blevet spurgt om, hvorvidt han ser et karrierestop i nærmeste fremtid, efter Roger Federer har valgt at indstille sin aktive karriere.

Den serbiske tennisstjerne er endnu ikke begyndt at gøre sig tanker om, hvornår han skal indstille sin karriere som tennisspiller. Der er dog ikke noget, der tyder på, at det bliver en realitet i den nærmeste fremtid.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo i blodigt sammenstød

Det har den 35-årige Novak Djokovic gjort klart, efter han er blevet spurgt om sine fremtidsplaner i kølvandet på, at hans konkurrent gennem mange år, Roger Federer, i denne uge spillede sin sidste professionelle tenniskamp.

“Jeg føler mig endnu ikke så gammel, at min tenniskarriere skal stoppe, hvis jeg skal være ærlig,” lød det fra Novak Djokovic ifølge Ritzau.

“Min krop tjener mig fortsat godt, og jeg lytter godt til den. Det er nøglen, når man rammer de 35.”

Sammen med Roger Federer og Rafael Nadal, har Djokovic i godt og vel 20 år domineret international herretennis i single. Tilsammen har de tre stjerner vundet intet mindre end 63 grand slam-titler.

På det seneste har der dog været forlydender om, at Rafael Nadal også nærmer sig et karrierestop, da han også har været hårdt ramt af skader i løbet af de seneste år.

LÆS OGSÅ: Cykelstjerne blev anholdt før VM

Tidligere på året vandt han French Open, men her havde han brug for flere indsprøjtninger ham med at reducere smerten.