Den danske landholdsmålmand fortæller, at han er generet af en brækket tå. Alligevel står han gerne mellem stolperne, selvom han må bide smerten i sig.

Kasper Schmeichel har problemer med en brækket tå, men til trods for dette, er han klar til at spille.

LÆS OGSÅ: Vildt: Christian Eriksens klub præsenterer gigantisk underskud

Det forklarede han på et pressemøde efter torsdagens nederlag til Kroatien i Nations League, hvor det danske mandskab måtte se sig slået med 2-1.

“Jeg har døjet med en brækket tå i den sidste måneds tid, og det har været lidt problematisk, men spillemæssigt er jeg meget tilfreds,” lød det fra ham ifølge Ritzau.

Han forklarede også, at det tager tid om at hele, men at det er ‘fjerde eller femte gang’, han oplever det. Han tilføjede, at det gør ondt, men at han er villig til at leve med smerten.

Den danske keeper har haft det svært, siden han skiftede fra Leicester til franske Nice. Det blev gjort helt klart i sidste weekend, hvor han blev bænket for tredje gang, siden ankomsten til den franske klub.

Han ved dog ikke selv, om det skyldes, at han har brækket sin tå. Det var dog ikke meget, han ønskede at tale om det, da der blev spurgt ind til det torsdag aften.

“Det er, som det er. Det kan jeg ikke rigtigt gøre noget ved. Sådan er livet. Sådan er fodbold,” svarede Kasper Schmeichel.

LÆS OGSÅ: Efter kontroversielt skifte: Forbund dropper samarbejde med golfstjerne

Det forventes at være Schmeichel, der står i målet, når det danske landshold igen skal i aktion søndag, hvor de møder Frankrig i deres sidste Nations League-gruppekamp.