Han nåede kun lige at rejse til Ungarn for at blive indskrevet i truppen. Nu er han i isolation igen efter en positiv test ved ankomsten. 

Jannick Green må endnu en gang en tur i isolation efter han igen er testet positiv. Det sker efter, at målmanden i isolation hjemme i Danmark, testede negativ efter han havde testet positiv lige inden afrejse til Ungarn.

LÆS OGSÅ: YouTube-boksestjerne: Så meget tjente jeg i 2021

Nu er den gal igen ifølge DHF’s hjemmeside

“Jannick Green, der har overstået sine symptomer og isolation i Danmark, drog også i går afsted mod Ungarn med en negativ test i bagagen, men ved ankomst til Ungarn fredag aften har keeperen afleveret et positivt testsvar,” skriver forbundet på sin hjemmeside. 

Jannick nåede kun i en dags tid at kunne glæde sig til at spille ved EM-slutrunden, hvor han var tænkt, som anden keeper for Niklas Landin inden han blev smittet. 

Han fik kun lige lov til at hilse på sine holdkammerater, inden han igen måtte i isolation. Derfor kan der var flere end Jannick Green, der nu må sidde ude med corona. Men indtil videre er der ingen andre i truppen, der er bekræftet smittet. 

Der er dog stadig muligheder for, at Jannick Green kan komme til at spille ved slutrunden. Reglerne ved EM-slutrunden lyder på, at spillere må spille kampe igen efter fem dages isolation, og to negative test. 

LÆS OGSÅ: Aston Martin melder ud: Her kommer den nye bil

Det betyder, at Jannick sagtens kan nå at være klar til mellemrunden. Han glipper dog aftens kamp mod Slovenien, der spilles klokken 20:30.