Alcaraz hylder Real-stjerne: 'Bedste spiller i verden på den position'

Af: Nicolai Busekist

|

03/09/2023 12:21

Tennisstjernen Carlos Alcaraz har hyldet Real Madrid-stjernen, som han beskriver som 'en af de bedste i verden'.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at tennisspiller Carlos Alcaraz er stor fan af Real Madrid. Det er noget, som han aldrig har lagt skjul på. Tværtimod har han udtalt sig om det flere gange.

For nylig har han hyldet en af Real Madrids seneste indkøb, da han beskrev midtbanespiller Jude Bellingham som 'en af de bedste i verden'.

Samtidig slog han også fast, at han mener, at han kan udvikle sig til at blive den bedste spiller i verden på sin position. Derfor lægger han bestemt ikke skjul på, at han har meget høje forventninger til den unge englænder.

Bellingham har en fortid i både Birmingham City og Borussia Dortmund, men i juni besluttede han at tage skridtet til Real Madrid.

Den unge spiller har allerede vist sig fra sin bedste side, og klubbens fans er derfor glade for, at han er blevet hentet. Blandt andet har han markeret sig med sine offensive styrker, da han scorede fire mål i de første tre kampe.

På et pressemøde i forbindelse med US Open har Alcaraz også udtrykt sin glæde over, at Bellingham er blevet hentet til den spanske hovedstad.

"Jeg er virkelig glad for at se ham spille i Real Madrid. Han er sådan en fantastisk, talentfuld spiller, og en af de bedste i verden. Jeg er sikker på, at han bliver den bedste spiller i verden på den position. Jeg er bare rigtig, rigtig glad for at have ham på holdet," sagde han ifølge Sportskeeda.

"Jeg taler lidt med ham. Han er også sådan en fantastisk person. Det er en komplet fyr."

Den blot 20-årige midtbanespiller forventer selv at have en lang fremtid foran sig i den spanske klub. Han har nemlig sat sin underskrift på en kontrakt, der løber frem til juni 2029.