Alcaraz om sine Wimbledon-chancer: 'Novak kommer'

Af: Nicolai Busekist

|

26/06/2023 06:49

Mest læste i dag

Carlos Alcaraz vandt søndag finalen i Queen's Club Championship, og udtalte sig derefter om sine chancer for at vinde Wimbledon.

Carlos Alcaraz mener ikke, at det har nogen betydning, hvorvidt han er seedet som nummer et eller to til Wimbledon. Han ved nemlig, at Novak Djokovic bliver en stor udfordring for ham under alle omstændigheder.

Alcaraz leverede den bedste præstation på græs, da han søndag vandt i finalen ved Queen's Club Championship. Her slog han australske Alex de Minaur i to sæt med cifrene 6-4, 6-4.

Dermed kunne den 20-årige spanske stjerne juble over at have vundet sin første titel på græs. Ligeledes var det også nok til, at han overtog pladsen som nummer et på verdensranglisten. Denne plads havde hidtil været besat af Djokovic.

I et interview på banen efter kampen indrømmede Alcaraz, at det ikke vil være ham, der er favorit til at vinde Wimbledon. Derimod ser han den serbiske stjerne som værende favorit til at vinde turneringen.

"Chancerne er ikke så store. Novak kommer til Wimbledon. Lige nu har jeg det bedre end i begyndelsen af ugen," sagde han ifølge Sportskeeda.

Han sagde dog også, at hans nye placering som nummer et i verden har givet ham yderligere motivation. I samme ombæring understregede han dog, at han ikke mener, at det kommer til at ændre noget.

"Nummer et forud for Wimbledon giver dig lidt motivation og ekstra selvtillid til at kunne vinde. Det ændrer ikke for meget, om jeg spiller Wimbledon som nummer et eller to," lød det fra ham.

Desuden deltog han også i Queen's Club Championship, hvor han blev slået i semifinalen. Det var australske Alex de Minaur, der viste sig at være for stor en udfordring for ham.

Ikke desto mindre har han fået en bedre start på græssæsonen, end han fik sidste år. Her blev det nemlig ikke til en eneste sejr for den 20-årige tennisstjerne.