Boris Becker med afsløring om Rune-samarbejde: Det må han leve med

28/11/2023 09:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Boris Becker er kommet med en særlig afsløring om samarbejdet med Holger Rune, som han ikke vil gå på kompromis med.

Mest læste i dag

Det har været en god tilføjelse til Holger Runes hold, at han har indgået en aftale med Boris Becker. Den tyske legende har spillet en stor rolle i, at han på kort tid har genfundet meget af sit niveau.

Af denne grund har han også været afgørende for, at Rune i det hele taget fik en plads ved ATP Finals i Torino. Længe var der nemlig tvivl om, hvorvidt det kunne lade sig gøre, fordi hans niveau haltede betydeligt.

Becker har ikke udtalt sig om sine træningsmetoder, men nu åbner han døren en smule for det. I Eurosport-podcasten 'Das Gelbe vom Ball' fortæller han om et af de krav, som han har til træning med den unge dansker.

Tyskeren slår fast, at han har brug for at kunne kommunikere klart og tydeligt. Kan han ikke få lov til det, vil han ikke kunne udføre sit arbejde, mener han.

"Jeg har tilladelse til at sige, at du spillede ad helvedes til i dag. Jeg kan ikke arbejde uden det. Det må han leve med og tolerere, for det er den eneste måde at skabe fremskridt," siger Boris Becker i podcasten.

Han afslører også, at der især er ét punkt, der har været i fokus for deres træning. Den tidligere Wimbledon-vinder har særligt fokuseret på arbejdet med Runes attitude, der til tider har været en ulempe for ham.

"Vi diskuterede under forberedelserne, hvorfor han tabte kampe. Var det på grund af hans forhånd eller baghånd? Eller var det på grund af hans attitude? Hvis ens attitude ikke er rigtig, så behøver man slet ikke at spille tennis," siger han, og fortsætter:

"Det blev bedre fra kamp til kamp - hans attitude om ikke andet, men også hans spillestil."