Toto Wolff roser dansk racerkører: Han har udviklet sig så meget

27/11/2023 10:00

|

Nicolai Busekist

Toto Wolff står i spidsen for Mercedes' hold i Formel 1, hvorfor han naturligvis hele tiden holder øje med lovende talenter.

Mest læste i dag

Det er ikke nemt at få et sæde i Formel 1. Faktisk er det tæt på at være umuligt. Der er kun 20 sæder, og som regel er de besat af samme kører i flere år.

Derfor bliver det heller ikke en nem opgave for Frederik Vesti at sikre sig en plads i Formel 1. Han er nødt til at blive ved med at imponere i Formel 2, mens han skal håbe på, at en F1-kører falder i niveau.

Vesti var også med i Abu Dhabi, hvor han fredag overtog Lewis Hamiltons bil i den første træning. Derefter kørte han det afsluttende løb i Formel 2, hvor han havde chancen for at vinde mesterskabet. Desværre glippede dette for ham med ganske få point.

Selvom det ikke blev til en samlet sejr i Formel 2, så er Toto Wolff alligevel meget imponeret over den 21-årige dansker.

"Han er en ung mand, en dygtig racerkører. Han har udviklet sig så meget. Hans læringskurve viser, at han er en intelligent ung mand. Han er i stand til at skubbe sig selv," siger Toto Wolff til Viaplay.

Vesti har de seneste år været en del af holdet hos Mercedes, hvor han er tilknyttet som juniorkører. Derfor har han ved flere lejligheder fået mulighed for at prøve kræfter med en Formel 1-racer.

Wolff har gjort det klart, at de 'elsker ham' hos Mercedes, hvor han også har udført godt arbejde i deres simulator. Derfor er han naturligvis også ærgerlig over, at det ikke blev til en samlet sejr i Formel 2.