Caroline Wozniacki har truffet overraskende beslutning under US Open

Af: Nicolai Busekist

|

30/08/2023 12:35

Caroline Wozniacki er vendt tilbage til professionel tennis, og er med ved US Open, hvortil hun har fået et wildcard.

Mest læste i dag

Der er flere ting, der adskiller Caroline Wozniacki fra nu, og fra hendes karrierestop i 2020. En af de ting, der er anderledes er, at hun nu er mor til to børn.

Den danske tennisstjerne har taget begge sin børn med til New York, hvor der bliver spillet US Open. For at sikre, at det ikke får konsekvenser for hendes spil, har hun dog truffet en stor beslutning.

I forhold til de to turneringer i hhv. Montreal og Cincinnati, har hun valgt at lave noget om. Denne gang er det ikke hende om manden, David Lee, der sover med børnene. Den tjans har deres barnepige i stedet fået, så tennisstjernen kan få sin søvn.

"Her har vi valgt, at vores barnepige sover med børnene, og jeg sover separat. Når jeg spiller så sent, vil jeg gerne have en god søvn, selv om børnene vågner om natten," sagde hun på et pressemøde ifølge Ritzau.

Hun forklarede også, at både i Cincinnati og Montreal var det anderledes. Det gik fint for hende, men alligevel har hun lavet det om til US Open. Det skyldes, at hun vil være helt sikker på at få sin søvn om natten.

Generelt har hun altid været glad for at spille om aftenen, hvilket er kutyme i US Open. I år er det dog noget andet, da hun ikke har spillet om aftenen i lang tid.

"Jeg har ikke spillet aftenkamp i meget lang tid og vågnede klokken 8 og tænkt: 'Jeg skal spille om 12 timer, hvad skal jeg lave?'," forklarede hun.

Hun slog også fast, at hun naturligvis nyder at være sammen med sine børn, når muligheden byder sig. Hun er god til at være helt til stede, når hun er sammen med sine børn. Omvendt gælder det også, når hun skal fokusere på sit spil.

Den danske tennisspiller skal i aktion onsdag aften, hvor hun skal spille mod tjekken Petra Kvitova. Det vides endnu ikke, hvornår hendes kamp helt konkret vil blive spillet.