Casper Ruud foreslår vild regelændring

Af: Nicolai Busekist

|

31/03/2023 07:58

Mest læste i dag

Norske Casper Ruud har fremsat et vildt forslag om, at man skal droppe at spille med en andenserv i tennis.

Casper Ruud mener, at der er brug for at lave ændringer på reglerne i tennis. Især ét sted mener han, at der er brug for at lave en ændring. Konkret mener den norske stjerne, at man helt skal droppe at spille med en anden serv.

Den 24-årige stjerne slår fast, at han godt ved, at det ikke vil være nemt at gøre, men han står ved, at han mener, at det ville gøre noget for tennis. Derfor mener han også, at det er værd at gøre et forsøg ved et par turneringer.

Det er ikke uden grund, at han mener, at det vil være en god idé at gøre dette. Derimod peger han på, at det er noget, der vil føre til, at der kommer flere dueller, hvilket ikke altid er tilfældet den dag i dag, hvor de professionelle server både godt og hårdt.

"Der ville komme flere dueller. Nogle gange, især på hurtige underlag, føler jeg, at det bliver for let at vinde, når man har serven. Man får ikke de sjove boldudvekslinger som på de langsommere underlag som grus," siger Casper Ruud ifølge Ekstra Bladet.

Han gør det dog også klart, at han godt ved, at der er delte meninger om dette, og der er mange, der har det bedst med, hvordan det hele fungerer i dag.

"Jeg synes, det er sjovt, men det betyder ikke dermed, at det bliver facit. Andre kan godt lide esser og hurtige dueller. Og for nogle spillere er det selvfølgelig mere komfortabelt med et es end 20 bolde frem og tilbage. Det er lettere for kroppen," siger han.