Clara Tauson 'stjæler' Holger Runes træner

27/08/2023 10:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images
Clara Tauson har afsløret, at hun får overraskende selskab i sin boks under dette års US Open.

Mest læste i dag

Den danske tennisspiller har været nødt til at skifte ud på trænerposten til den store Grand Slam-turnering, der bliver spillet i New York.

På det seneste har hun haft spanske Carlos Martinez med på sidelinjen, men sådan bliver det ikke i New York. Til gengæld er det et andet kendt ansigt, der kommer til at sidde i hendes boks.

I stedet for Martinez, bliver det nemlig Holger Runes mangeårige træner, Lars Christensen, der kommer til at hjælpe Clara Tauson. De har i forvejen et godt kendskab til hinanden, da han har trænet hende, da hun var yngre.

Dette afslørede Tauson selv under et pressemøde lørdag, hvor B.T. spurgte ind til det.

Årsagen til, at Tauson har været nødt til at skifte ud på trænerposten er, at Martinez har været nødt til at rejse hjem fra USA. Det er ikke forklaret, hvad årsagen til dette er, andet end, at det er af private årsager.

Derfor var den danske tennisspiller nødt til at finde en anden løsning, og det skulle gå stærkt. Dette fik hende til at ringe til Christensen, der heldigvis stod klar til at hjælpe

"Carlos blev nødt til at rejse hjem, så jeg ringede til Lars og spurgte, om han ville hjælpe mig, og det var han heldigvis klar på," sagde hun ifølge B.T.

Tauson har siden foråret arbejde sammen med spanske Martinez, som også var ved hendes side, da hun spillede sig frem til tredje runde i French Open.

Tidligere på ugen var han også med hende til WTA 250-turneringen i Cleveland, hvor hun desværre blev nødt til at trække sig på grund af sygdom.

På pressemødet understregede hun, at det kun er midlertidigt, at Christensen sidder i hendes boks. Når US Open er overstået, vil det igen være Martinez, der er hendes træner.

"Ja, det var bare af private årsager derhjemme, at han måtte rejse. Det sker jo," rundede hun af.

I første runde skal Tauson spille mod russiske Anastasia Potapova. Kampen bliver spillet tirsdag i den kommende uge.