Dårligt nyt for Holger Rune: Ude med skade

Af: Nicolai Busekist

|

17/08/2023 07:13

Mest læste i dag

Det kører ikke på skinner for Holger Rune for tiden, der måtte trække sig fra den store ATP-turnering i Cincinnati.

Natten til torsdag dansk tid var Holger Rune i aktion mod Mackenzie McDonald i den store ATP-turnering i Cincinnati.

Her gik tingene ikke hans vej, og efter blot 48 minutters spil, blev han nødt til at trække sig.

Den danske stjerne tabte i første sæt, hvorefter han fik behandling på den nedre del af ryggen af en fysioterapeut. Ifølge mediet Tennis.com var det ikke tilstrækkeligt, og han var derfor nødt til at trække sig på grund af rygskaden.

Inden da havde McDonald sikret sig en sejr på 6-4 i første sæt. I andet sæt havde han bragt sig i front med 2-0, inden den unge dansker meddelte, at han var nødt til at trække sig.

På grund af sin seedning, trådte han først ind i turneringen i anden runde. Derfor var det hans første kamp i den amerikanske turnering, som han spillede natten til torsdag.

McDonald havde fået en plads i turneringen på et wildcard. I hans første kamp stod han overfor tyske Yannick Hanfmann, som han vandt over med cifrene 7-5, 6-1.

Forud for nattens kamp havde de to spillere mødt hinanden en gang før. Det gjorde de tidligere i år i Indian Wells, hvor det endte med en sejr til Rune med cifrene 7-5, 6-3.

Rune havde håbet på at vende tilbage og tage sin første sejr, siden han blev slået ud af kvartfinalen ved Wimbledon. Det blev dog ikke en realitet, da en skade fik sat en stopper for det.

Dermed fortsætter han sin dårlige stime, da han også måtte forlade ATP-turneringen i Toronto efter sin første kamp i sidste uge. Her trak han sig ikke, men tabte derimod sin første kamp til Marcos Giron.

Efter at have trukket sig fra turneringen i Cincinnati, får Rune mulighed for at trække stikket for en stund, inden han skal være klar til Grand Slam-turneringen US Open.

Den store turnering starter den 28. august, hvorfor han har mindre end 14 dage til at nå at blive sin skade kvit. Om han kan nå at blive dette, må tiden vise.