Djokovic' kone taler ud om mystisk drikkedunk

09/11/2022 09:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Jean Catuffe/Getty Images

Mest læste i dag

Novak Djokovic' kone har udtalt sig om de mange spekulationer om indholdet af mystisk drikkedunk, som tennisstjernen drak fra under Paris Masters.

Ulises Badio, der er fysioterapeut Djokovic, blev fanget på kamera, da han var i færd med at blande en særlig drik i en drikkedunk, som serberen senere drak af under kampen.

Videoen endte med at gå viralt på de sociale medier. Blandt andet er klippet blevet delt på Twitter, hvor det er blevet set mere end 15 millioner gange.

Men Damian Reilly, hvis opslag på Twitter søndag satte gang i enorm trafik, har beskrevet hændelsen som 'utrolig mistænkelig', da Djokovic' hold forsøgte at skærme af, så man ikke kunne se, hvad der foregik.

Det bliver ikke antydet, at den serbiske stjerne har gjort noget forkert, men der har dog været opfordringer til, at han vælger at åbne op omkring, hvad det helt præcist var, han drak.

35-årige Djokovic blev ikke spurgt om den virale video af medierne, efter hans nederlag til danske Holger Rune i finalen.

Det er dog meget sandsynligt, at der vil blive stillet spørgsmål til det, når han deltager ved ATP Finals i Torino, som får sin begyndelse på søndag.

Men nu har hans kone dog udtalt sig om episoden, og hun har sagt, at folk skal være tålmodige.

"Novak taler, når han er klar til at tale. Hele det her nonsens med at få folk til at tale om noget, de ikke erk klar til, fordi andre er utålmodige, er absurd," sagde hun ifølge The Sun.

"Sid lidt i stilhed. Pas dig selv. Ikke alt, hvad du ser, er kontroversielt. Det kunne være privat. Er det tilladt?"