Djokovic tvunget til at droppe US Open

Af: Nicolai Busekist

|

26/08/2022 07:56

Mest læste i dag

Den serbiske tennisstjerne er blevet tvunget til at trække sig fra US Open, fordi han ikke er blevet vaccineret mod coronavirus.

Årets sidste grand slam-turnering, US Open, bliver uden stjernen Novak Djokovic. Og det er ikke af egen fri vilje, at han bliver væk fra turneringen.

Han har nemlig fået forbud mod at rejse ind i USA, og derfor kan han ikke tage del i turneringen. Grunden til, at han ikke kan det er, at han ikke er blevet vaccineret mod coronavirus.

"Desværre vil jeg ikke være i stand til at rejse til New York denne gang for at spille US Open," skrive Novak Djokovic i et opslag på det sociale medie Twitter.

"Jeg ønsker alle mine medspillere held og lykke. Jeg vil holde mig i god form og bevare mit positive sind, imens jeg venter på muligheden for at konkurrere igen. Vi ses snart, tennisverden," lyder det også fra ham.

Dette års US Open bliver sat i gang på mandag, men denne gang bliver det uden Novak Djokovic, selvom han er en af verdens bedste mandlige tennisspillere.

Det er ikke første gang, at han går glip af en turnering, fordi han ikke har været villig til at lade sig vaccinere mod coronavirus. Tidligere i år gik han nemlig også glip af Australian Open.