Efter kontroversiel handling: Nu tager tennisstjerne Holger Rune i forsvar

Af: Nicolai Busekist

|

03/05/2023 09:58

Mest læste i dag

Holger Rune fik bragt sig selv i modvind, da han sendt søndag aften spillede mod Alejandro Davidovich Fokina, men nu tages han i forsvar.

Tilsyneladende kan det spanske tennispublikum godt lide at pifte. Det har de bevist ved flere lejligheder i løbet af de seneste dage.

Blandt andet var det noget, der kom til udtryk, da Holger Rune sent søndag aften spillede mod spanske Alejandro Davidovich Fokina, men også da russiske Daniil Medvedev vandt over Alexander Shevchenko.

Der var flere tidspunkter, hvor de spanske tilskuere var på nakken af Medvedev, men det tog han sig ikke synderligt af. Derimod valgte han blot at svare igen, ved at lade som om, at han ikke kunne høre dem.

Naturligvis blev der efter kampen spurgt ind til stemningen hos de spanske tilskuere. Her gjorde han det klart, at det ikke var noget, der gik ham på.

Ikke nok med det, så var han ifølge Ekstra Bladet også hurtig til at tage Holger Rune i forsvar, da han udtalte sig til pressen.

"Jeg så faktisk Holger Runes kamp uden lyd, men jeg kunne fornemme, at der skete noget," lød det fra Daniil Medvedev ifølge Express.

Han sagde også, at han ikke selv så det, men at han er blevet fortalt, hvad der er sket. Derfor gjorde han det også klart, at han ikke synes, at den danske stjerne har gjort noget forkert.

"Jeg har fået at vide, at der skete noget. Jeg så det ikke. Men igen handler det om, om man fortjener det eller ej. Jeg synes ikke, Holger gjorde noget forkert. Så er det skuffende," sagde han.

Han sagde også, at han har lagt mærke til, at buhen og piften er blevet en større del af tennis på det seneste, og at publikum primært kommer for spændingens skyld, og at de buher meget.

"Jeg har oplevet det en del. Novak (Djokovic, red.) har oplevet det. Det har mange spillere. Det er bare en del af tennis i øjeblikket," sagde han også.