Efter nederlag i US Open: Her går Aryna Sabalenka amok i træningsrum

Af: Nicolai Busekist

|

12/09/2023 10:01

Aryna Sabalenka tabte til amerikanske Coco Gauff i finalen ved US Open, og missede derfor chancen for at vinde endnu en Grand Slam-titel.

Mest læste i dag

Lørdag måtte Aryna Sabalenka se sig slået i finalen ved US Open, hvor amerikanske Coco Gauff viste sig fra sin bedste side.

Efter kampen var Sabalenka tydeligt knust over at have tabt kampen. Alligevel formåede hun at holde sine følelse under kontrol, indtil hun var alene.

Da hun trådt ind i et træningsrum efter kampen, lod hun dog sine følelser og frustrationer få frit løb. Med andre ord, så gik hun amok, og hamrede en ketsjer i gulvet flere gange.

Hvad hun sandsynligvis ikke var klar over var, at det hele blev optaget på video. Og denne video har efterfølgende fundet sin vej til det sociale medie X.

Det skriver B.T., der også skriver, at ikke alle er tilfredse med videoen. Flere har givet udtryk for, at den simpelthen ikke skulle have været delt på det sociale medie.

"Det her burde ikke være blevet offentliggjort," har bruger skrevet.

"Jeg synes, at spillere skulle have lov til at have en smule privatliv. Der burde ikke være kameraer i det her lokale," lød det fra en anden bruger.

"Stakkels kvinde. Hun ville bare gerne have et privat øjeblik. Det kan hun ikke en gang få," skrev en tredje, mens flere andre bakkede op omkring dette.

Det var ellers Sabalenka, der kom bedst fra start i finalen, da hun vandt første sæt over Gauff med 6-2. Derefter begyndte fejlene dog at melde sig på banen, hvilket i sidste ende resulterede i et nederlag.

Hun tabte finalen i tre sæt med cifrene 6-2, 3-6 og 2-6. Derefter lagde hun ikke skjul på, at hun var ked af nederlaget, men hun lykønskede alligevel Gauff med den flotte sejr.