Efter operation: Her vender Nick Kyrgios tilbage

Af: Nicolai Busekist

|

25/01/2023 09:56

Mest læste i dag

Nick Kyrgios var nødt til at trække sig fra Australian Open med en skade, hvilket har ført til, at han er blevet opereret.

27-årige Nick Kyrgios er i fuld gang med at forberede sig på at vende retur til tennisbanen, efter at han mandag måtte igennem en operation.

Ifølge hans manager, Daniel Horsfall, der har talt med mediet The Age, er det gået godt med operationen, som har været en 'stor succes'.

Det var en knæskade, der gjorde, at Kyrgios var nødt til at trække sig fra Australian Open, som i disse dage bliver spillet i Melbourne.

Efterfølgende er det blevet vurderet, at der har været behov for en operation, som han har gennemgået mandag i den australske hovedstad, Canberra.

"Vi kunne ikke have været mere tilfredse med resultatet," lød det fra Daniel Horsfall.

Han gjorde det også klart, at de håber på, at han snart kan være tilbage på banen, og at de går efter, at han skal være klar til Indian Wells, der bliver skudt i gang d. 6. marts.

Hvis ikke han havde trukket sig, havde der været en chance for, at han og danske Holger Rune var endt med at stå over for hinanden i tredje runde i årets første grand slam-turnering.

Sådan blev det dog ikke, da Kyrgios var nødt til at trække sig. Rune nåede derimod til tredje runde, hvor han vandt over Ugo Humbert, inden han blev sendt hjem af russiske Andrey Rublev i fjerde runde.