Efter problemer på banen: Nu træffer Holger Rune stor beslutning

Af: Nicolai Busekist

|

17/03/2023 07:58

Mest læste i dag

Holger Rune har truffet en stor beslutning, efter han den seneste tid har haft problemer på banen med mindre skader.

19-årige Holger Rune har besluttet at tilføje et nyt medlem til sit hold forud for den kommende Masters 1000-turnering Miami Open.

Den danske stjerne har deltaget i flere turneringer i år, men fælles for de fleste af dem er, at han har været plaget af skader. Derfor har Rune endnu ikke løftet et trofæ i år, hvilket han ellers ihærdigt jagter.

Senest blev han sendt ud af Indian Wells allerede i tredje runde, hvor han tabte i tre sæt til den 37-årige Stan Wawrinka.

Efter kampen meldte Rune selv ud, at han ikke var tilfreds med sit niveau. Faktisk kaldte han det 'et lavpunkt' i en kort opdatering, han delte på det sociale medie Twitter.

Ved turneringen i Acapulco i Mexico blev den 19-årige dansker sendt ud af australske Alex De Minaur, som han tabte til i tre sæt, da han i tredje sæt døjede med voldsomme kramper.

For at mindske risikoen for, at det sker igen, har Rune-lejren besluttet at arbejde på at minimere skaderne.

Til Ritzau fortæller Rune, at han har fået en række programmer af sin fysiske træner, der har til formål at styrke de områder, som han bliver ramt i. Hertil får han også en fysioterapeut fløjet til Miami, lyder det.

"Nu får jeg en fysioterapeut fløjet til Miami, så jeg kan behandles ordentligt inden kampstart, for både min lænd og skulder trænger til en omgang," skriver Rune i en besked til Ritzau.