Efter stor spekulation: Nu taler Holger Rune ud

Af: Nicolai Busekist

|

13/09/2023 05:40

Tennisstjernen Holger Rune har endelig udtalt sig om situationen, som har været meget omtalt i de seneste måneder.

Mest læste i dag

I de seneste måneder har der været stor tvivl om Holger Runes trænersituation. Der har været en del udskiftning, ligesom der har været tilbageholdende forklaringer og meldinger fra Rune-lejren.

Nu er der endelig kommet styr på det, så den danske tennisstjerne kan få ro til at fokusere på sit spil. Det står nemlig klart, at den unge spiller har valgt at fortsætte med Lars Christensen som sin træner.

Dette er blevet meldt ud mandag, hvilket sker efter en periode, hvor der har været stor tvivl om situationen. Der har nemlig været en periode, hvor både Christensen og træner Patrick Mouratoglou har været en del af trænerteamet.

Det faktum, at der ikke længere er tvivl på dette punkt, er til store glæde for Rune. Han mener selv, at det har været et meget rodet år med hensyn til trænerteamet, hvorfor han er glad for at have fået styr på det.

"Det har været et rodet år på trænerfronten. Derfor tror jeg, det er godt, at jeg nu får Lars, som jeg kender godt. Jeg kender hans træningsform indgående, og vi kender hinanden godt. Det er, hvad jeg har brug for – ro i min træning, så jeg kan fortsætte min udvikling," siger Rune til TV 2 Sport.

Han fortæller også, at det faktisk ikke var et svært valg for ham, at han skulle fortsætte med Lars. Derimod har han haft en række gode træningssessioner med ham efter US Open, hvilket fik ham til at træffe en beslutning.

"Det var et simpelt valg for mig. Jeg havde nogle træninger med Lars, efter jeg kom hjem fra US Open, og det fungerede rigtig godt. Jeg følte, at jeg fandt tilbage til den ro og hårde træningsindstilling, som jeg har været vant til. Det er ufatteligt vigtigt, for det er fundamentet for, at jeg kan spille godt," siger han.

Rune er i disse dage i gang med træningen til Davis Cup, hvor han og resten af det danske tennislandshold skal spille mod Brasilien.