Efter voldsomme præstationer taler Caroline Wozniacki ud: "Jeg tror, jeg har lært meget fra dette synspunkt"

06/09/2023 15:00

|

Emil Martesen

Caroline Wozniacki taler ud i kølvandet på de voldsomme præstationer.

Mest læste i dag

Efter en pause på tre år fra tennisverdenen, hvor hun har viet sin tid til familien og har fået to børn, er Caroline Wozniacki tilbage på banen med en fornyet energi og en glød, der inspirerer både gamle og nye fans.

Så sent som for et par dage siden viste den danske tennisstjerne endnu engang prøver på sit fantastiske tennistalent, da hun tog hul på Grand Slam-turneringen US Open.

Og selvom hun blev besejret i tredje runde af US Open 2023 af den unge amerikanske stjerne, Coco Gauff, har Caroline Wozniacki vist, at hun stadig har det, der skal til for at konkurrere på højeste niveau.

Caroline Wozniackis præstation i turneringen har været intet mindre end inspirerende.

Hun har demonstreret en bemærkelsesværdig evne til at tilpasse sig og forbedre sig med hver kamp, hvilket tyder på, at hun kun vil fortsætte med at vokse som spiller i de kommende måneder.

Det skriver tennisworldusa.org.

Under en pressekonference i kølvandet på hendes kamp mod Gauff, delte Wozniacki sin tilfredshed med sin nuværende form og de fremskridt, hun har gjort:

"Da jeg ankom, ønskede jeg at se, hvor jeg var i forhold til tennis, hvordan jeg var fysisk og alt andet. Jeg tror, jeg har lært meget fra dette synspunkt. Jeg tror, jeg er præcis, hvor jeg vil være", lød det fra den 33-årige stjerne.

Men hun lagde samtidig ikke skjul på, at der er nogen ting, som hun stadig skal arbejde med:

"Der er stadig nogle ting, jeg gerne vil arbejde med, og hvor jeg kan gøre det bedre. Men generelt synes jeg, det er meget positivt. Jeg tror, ​​at hver turnering, jeg har spillet, har spillet en lille smule bedre".

Caroline Wozniacki bekræftede i samme ombæring, at hun ikke vil deltage i flere turneringer i 2023, men i stedet vil fokusere på at forberede sig til den første Grand Slam-turnering i 2024, der finder sted i Australien i Melbourne.

Som tidligere verdens nummer et, forventes det, at hun vil modtage et wild card til denne begivenhed, hvilket giver hende en gylden mulighed for at fortsætte med at bygge på sin allerede imponerende karriere.