Ekspert taler ud om Caroline Wozniackis fremtidsudsigter

Af: Emil Martesen

|

02/09/2023 12:09

Tennis
Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Caroline Wozniacki er vendt tilbage som professionel tennisspiller, og spillede sig frem til fjerde runde af US Open.

Mest læste i dag

Selvom Caroline Wozniacki er blevet slået ud af US Open, er det bestemt ikke ensbetydende med, at hendes comeback er ovre. Tværtimod er der udsigt til, at hun kommer til at klare sig godt.

Sådan lyder det fra TV 2 Sports tennisekspert Peter Bastiansen, der har udtalt sig i kølvandet på den danske tennisspillers præstationer ved US Open.

“Ved US Open er det som om, at hun har banket rusten af. Hun har fået selvtillid og tro på egne evner. De ting, vi har set mod Petra Kvitova og ikke mindst mod Jennifer Brady, har været ligesom dengang, Caroline var verdens bedste tennisspiller,” sagde han til TV 2 Sport.

Han forklarede også, at hun er blevet mere aggressiv i sit spil. Blandt andet er hun begyndt at slå hårdere. Derfor mener han også, at der er en chance for, at hun kan komme i top-10 igen.

“Hun er blevet mere aggressiv. Hun slår en smule hårdere. Er blevet mere cool. Hun mangler selvfølgelig nogle ting – det er klart, når man har været væk i over tre år – men det er Caroline med de gode, gamle vaner tilført en smule ekstra. Jeg tror på, hun sagtens kan komme i top-10 igen,” lød det.

Wozniacki vendte tilbage til professionel tennis i august, hvorfor hun har holdt en pause på over tre år, efter at have indstillet sin karriere i januar 2020.

Hendes comeback blev en lidt blandt affære, men hun fandt et flot niveau i forbindelse med US Open. Her endte hun nemlig med at vinde sin første tre kampe.

Selvom hun først lige er vendt tilbage til banen, kommer hun ikke til at spille igen i den nærmeste tid. Derimod har hun planer om at holde en længere turneringspause, inden hun vender retur i det nye år, hvor Australian Open vil være hendes første store mål.

Dermed får hun også tid til at træne på de ting, som hun ønsker at forbedre. For danske tennisfans er det naturligvis ærgerligt, at de nu må vente frem til nye år, inden de kan opleve hende spille igen.

Indtil da har de mulighed for at se både Holger Rune og Clara Tauson spille. Ingen af dem er færdige med at spille for denne sæson.