Forældre smider Novak Djokovic-'bombe': Her er det slut

Af: Emil Martesen

|

05/09/2023 18:00

Tennis
Foto: Visionhaus/Getty Images
Foto: Visionhaus/Getty Images
En Novak Djokovic-'bombe' har set dagens lys.

Mest læste i dag

I en nylig dokumentarfilm, "Novak Djokovic – Untold Stories", har tennislegenden Novak Djokovics forældre, Srdjan og Dijana Djokovic, åbnet op om deres ønsker og bekymringer for deres søns fremtid i tennisporten.

På trods af Novak Djokovics fortsatte succes og hans utrættelige stræben efter at vinde flere turneringer, har hans forældre ikke lagt skjul på, at de har et brændende ønske om at se ham tage hul på et nyt kapitel i sit liv.

Dijana Djokovic, Novaks mor, bemærkede, at hun ville være tilfreds, hvis han valgte at trække sig tilbage nu, da han allerede har opnået alt, hvad der er at opnå i sporten.

På den anden side udtrykte Novak Djokovics far, Srdjan, en dybere bekymring for de fysiske og mentale krav, som sporten stiller.

Han håber ligeledes, at den serbiske tennisstjerne vil begynde at overveje sin pensionering inden for det næste år eller halvandet.

Det skriver The Mirror.

Men selvom Novak Djokovics forældre er bekymrede, viser den serbiske stjerne ingen tegn på at vinke farvel til sporten.

Han fortsætter med at dominere på tennisbanen, senest med en sejr over den kroatiske kvalifikant Borna Gojo i Grand Slam-turneringen US Open, hvor han sikrede sig en plads i kvartfinalerne.