Tennisstjerne måtte trække sig fra US Open: Blev kørt væk i kørestol

Af: Nicolai Busekist

|

03/09/2023 12:21

Tennisstjernen Matteo Berrettini har været meget uheldig, hvad skader angår, og det ser ikke ud til at være slut.

Mest læste i dag

Den italienske tennisspiller Matteo Berrettini har været nødt til at trække sig fra dette års US Open, da han pådrog sig en alvorlig skade.

Den 27-årige spiller spillede sin kamp i anden runde, da han pådrog sig en skade i den ene ankel. Han tog et meget hårdt fald, hvorefter han lå på banen og vred sig i smerte.

Uheldet skete i torsdagens kamp mod Arthur Rinderknech fra Frankrig. Den italienske stjerne havde tabt første sæt med cifrene 6-4. Han var bagud med 5-3 i andet sæt, da han pådrog sig skaden.

Berrettini faldt til jorden umiddelbart efter at have vredet om på sin ankel. Det var meget tydeligt, at han var i store smerter, da han lå og vred sig på banen.

Da han faldt til jorden, var der ikke nogen tvivl om, at han ville ende med at trække sig. Italieneren udstødte nemlig et voldsomt skrig, da han vred om på sin ankel.

Dette fik naturligvis også alarmeret lægeholdet, der skyndte sig hen til stedet, for at hjælpe ham med at behandle skaden. Desuden fik de hjulpet ham med at hoppe over til sin bænk, så han fik mulighed for at sidde ned.

Det stod hurtigt klart, at han ikke var i stand til at fortsætte kampen. Derfor blev Rinderknech kåret som vinder, og han gik derfor videre til tredje runde af US Open

Senere er der blevet offentliggjort en video på det sociale medie X, der viser, at Berrettini var nødt til at forlade banen i en kørestol.

Der er endnu ikke blevet meldt noget ud om, hvor slem en skade, der er tale om. Af denne grund vides det heller ikke, hvor det er forventeligt, at den 27-årige stjerne vil være i stand til at vende tilbage til banen.

I skrivende stund ligger Berrettini nummer 36 på ATP-verdensranglisten. Hvis skaden kommer til at holde ham ude i længere tid, kan det naturligvis få konsekvenser for hans placering på listen.