Er klar igen: Nu vender Holger Rune tilbage

22/02/2023 11:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Chris Putnam/Future Publishing via Getty Images

Mest læste i dag

Har du set frem til at se Holger Rune i aktion igen, kan du godt begynde at glæde dig, da han inden længe vender retur til banen.

Efter Holger Rune måtte trække sig med en skade, har der været tvivl om, hvordan den 19-årige dansker ville være i stand til at vende retur til banen.

Det er der ikke længere tvivl om, da det er blevet bekræftet, at han er klar efter sin skade i håndleddet, og derfor stiller op ved ATP 500-turnering i Acapulco, Mexico, der bliver afviklet i næste uge.

Det bekræfter Aneke Rune, der er både mor og manager til Holger Rune, over for B.T.

"Han er klar. Han har hvilet håndleddet og trænet en masse fysisk. Nu glæder han sig til Mexico," fortæller hun.

De seneste dage har han brugt på at genoptræne i Monaco, hvor han bor til dagligt, og det tyder på, at det har båret frugt, da han nu er i stand til at melde klar til næste uges turnering.

Hans skade gjorde ikke blot, at han måtte trække sig fra turneringen i Rotterdam, men også, at han var nødt til at sidde over denne uges turnering i Montpellier.

Skaden er ikke en ny skade. Derimod pådrog han sig den i januar, hvor han spillede Australian Open. Her faldt han på voldsom vis i en kamp mod Ugo Humbert, hvor han tog af med sit håndled.

Men efter at have brugt tid på at genoptræne, ser det nu ud til, at han klar til at vende retur – og det må derfor forventes, at han i de kommende dage flyver mod Mexico.