Første gang det sker: Nu afslører Clara Tauson hvorfor

Af: Nicolai Busekist

|

02/06/2023 06:41

Mest læste i dag

Clara Tauson har gjort sig positivt bemærket med sit spil ved French Open. Hvad der også har været iøjnefaldende, har været manglen på hendes forældre. 

Det er første gang, at Clara Tauson er alene afsted til en Grand Slam-turnering. Normalt plejer hun at have selskab af sin mor eller far, men til årets French Open er ingen af dem med. 

I stedet har det kun været hendes træner, der har været til stede for at bakke hende op i spillerboksen i Paris. Og nu har Clara Tauson selv afsløret, at der faktisk er en helt særlig årsag til dette. 

Efter onsdagens sejr udtalte hun på et pressemøde, at hun er klar til at stå på egne ben. Derfor har hun hverken far Søren og mor Tine med sig. 

"Jeg plejer at have min mor med, men jeg føler, jeg er blevet voksen nok til at rejse rundt selv," sagde hun ifølge B.T. på pressemødet, og fortsatte: 

"Min far har ikke været med i flere år. Jeg havde ham godt nok med til Wimbledon sidste år, fordi jeg havde brug for noget ekstra støtte i en svær tid, jeg gennemgik. Men det var et engangstilfælde." 

Onsdag aften sikrede hun sig en billet til tredje runde ved French Open. Det skete efter hun vandt over canadiske Leylah Fernandez med cifrene 6-3, 5-7, 6-4. 

Efter den tre timer lange kamp mod Fernandez, er den danske stjerne klar til at møde russiske Elina Avanesyan, der ligger nummer 134 i verden. De to møder hinanden fredag.