Gav seerne stort chok: Holger Rune er videre til næste runde

21/01/2023 07:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Mark Kolbe/Getty Images

Mest læste i dag

Holger Rune har spillet rigtig godt under Australian Open, og har nu sikret sig yderligere avancement i den prestigefyldte turnering.

Til trods for, at Holger Rune havde godt styr på en stor del af lørdagens kamp mod franske Uge Humbert, var det alligevel ikke helt uden dramatik.

Under en duel i andet sæt havde Holger Rune et fald, der gav både publikum og seerne et stort chok.

Efter at have slået en forhånd, faldt han, smed ketsjeren og tog af med sin ene hånd. Det danske talent lå en del tid på banen, inden han fik en medical timeout, hvor han fik behandling.

Da han vendte retur til banen, var det dog som om, at intet var forandret. Den danske stjerne genfandt hurtigt sit høje niveau, og klarede sig derfor sikkert videre til næste runde.

Rune sikrede sig en flot sejr i tre sæt, hvilket primært var resultatet af en kontrolleret offensiv, der var bedre end modstanderens. Hertil serverede han også ganske pænt gennem det meste af kampen.

Alligevel var der flere tidspunkter i løbet af kampen, hvor Humbert skruede op for niveauet. Flere gange leverede han spil, der var på et højere niveau, end hvad man skulle forvente at en spiller, der er placeret uden for top-100.

Efter sejren over Humbert, er Rune nu klar til fjerde runde af turneringen, hvilket han er den første danske mand til at gøre, siden Kenneth Carlsen formåede at gøre det samme tilbage i 1993.

I næste kamp skal han spillede mod Andrey Rublev fra Rusland. Sidst de to stod overfor hinanden, var under Paris Masters i november sidste år, hvor Rune vandt i to sæt over den russiske spiller.