Godt nyt for fængslet Boris Becker

Af: Nicolai Busekist

|

15/11/2022 11:54

Mest læste i dag

Den tidligere tennisstjerne har siddet fængslet siden april i år. Nu lyder det, at han snart kan forlade det britiske fængsel.

I april i år blev tyske Boris Becker sendt i fængsel. Han blev idømt en straf på 2,5 års fængsel, fordi han gemte værdier for 22 millioner kroner i forbindelse med sin konkurs.

Nu ser det dog ud til, at den tidligere tennisstjerne ikke kommer til at afsone hele sin straf. Det skriver det britiske medie The Sun.

Becker blev i første omgang sat bag tremmer i Wandsworth, der er et af Storbritanniens største og hårdeste fængsler.

Her endte han dog med kun at tilbringe en enkelt måned, inden han blev flyttet HMP Huntercombe i Oxfordshire. Det er et fængsel, der huser udenlandske kriminelle, der venter på at blive udvist.

Og nu tyder alt på, at han faktisk bliver udvist inden længe.

Der er nemlig stor mangel på plads i de britiske fængsler, hvilket ser ud til at medføre, at den tyske tennislegende kan se frem til at blive sendt hjem til Tyskland. Og ifølge The Sun kan det ske allerede inden jul.

Mediet skriver, at Becker har været en del af en ordning, der gør det muligt for de britiske myndigheder at fremskynde processen med sin hjemsendelse.

Som regel kan det lade sig gøre op til 12 måneder før det tidligste løsladelsestidspunkt. I og med, at Becker har accepteret de vilkår, der er forbundet med aftalen, har han sikret sig 135 dages 'rabat'.