Håndledsskade får konsekvenser for Holger Rune

Af: Nicolai Busekist

|

18/02/2023 06:47

Mest læste i dag

Holger Rune døjer med en skade i håndleddet, hvilket nu har fået konsekvenser. Den danske tennisstjerne trækker sig nemlig fra næste uges Marseille Open.

Torsdag måtte Holger Rune forlade banen i Rotterdam i Holland, fordi han havde store problemer med sit håndled.

Nu viser det sig, at den 19-årige dansker har brug for mere tid til at komme sig. Derfor er han tvunget til at holde en pause fra tennissen, selvom han næppe har lyst til at gøre det.

Hans mor og manager, Aneke Rune, har bekræftet over for B.T., at det er blevet besluttet, at han trækker sig fra den kommende franske turnering, da der skal fokus på hans håndled i den kommende tid.

"Vi trækker os fra turneringen i Marseille. Der skal helt styr på det håndled, inden han kommer i kamp. Det er ikke tilfredsstillende for Holger, at han ikke kan serve ordentligt eller slå igennem med forhånden," siger hun til B.T.

Skaden er ikke helt ny. Derimod var det en skade, den unge dansker endte med at pådrage sig under Australian Open, hvor han havde et voldsomt fald i sin kamp mod Ugo Humbert.

Faldet betød, at han måtte behandles i flere minutter, men herefter var han klar til at spille videre. Han har deltage i flere turneringer siden da, men tilsyneladende er han endnu ikke helt ovre de problemer, som faldet har forårsaget.