Her er stjernes næste turneringen

Af: Nicolai Busekist

|

11/03/2022 22:17

Mest læste i dag

Stjernen skal kigge frem mod næste måned, for at kunne spille tennis igen.

Novak Djokovic sigter mod at kunne sætte gang i forberedelserne til sit French Open titelforsvar i næste måned ved ATP Masters turneringen i Monte Carlo.

Den 20-dobbelte Grand Slam-vinder var ude af stand til at forsvare sin Australian Open titel i januar efter at være blevet deporteret fra landet, efter at han ikke var vaccineret, der ellers er et krav i Australien. 

Den 34-årige serber har også meldt ud, at han ville misse denne måneds ATP turneringer i Indian Wells og Miami, da USA har samme vaccinekrav. 

Men i Monaco, hvor Djokovic i forvejen er bosat, tillader internationale rejsende at komme ind i landet, hvis de har haft corona indenfor de seneste seks måneder. Novak Djokovic hævder, at han testede positiv tilbage i december. 

Ifølge Sky Sports bekræftes det også, at det er i Monaco han starter sine forberedelserne:

"Novak Djokovic vil åbne sin 2022-grusbanesæson i Monte Carlo, hvor han vandt Masters-titlen to gange, i 2013 og 2015," lyder det på hans hjemmeside. 

Indtil videre ser det også ud til, at han får lov til at forsvare sin French Open titel. Frankrig har nemlig lempet sine coronarestriktioner i denne måned, efter vaccinepas ikke længere vil være obligatorisk fra den 14. marts. 

Det åbner døren for, at Novak Djokovic kan spille ved turneringen, der starter i maj.