Holger Rune afslører: Havde ikke de store forventninger

07/07/2023 16:48

|

Nicolai Busekist

Foto: Chris Putnam/Future Publishing via Getty Images

Mest læste i dag

Holger Rune har afsløret, at han ikke havde de store forventninger til, hvordan det ville gå ham under dette års græsturneringer.

Sidste år havde Holger Rune meget svært ved at finde succes på græsunderlaget. Faktisk gik det så skidt for den 20-årige dansker, at han ikke vandt en eneste kamp på underlagt.

I år har han allerede forbedret dette resultat på markant vis, da han imponerede under turneringen i Queen's. Her spillede han sig frem til en kvartfinale.

Onsdag formåede han også at vinde sin kamp i første runde ved Wimbledon, hvorfor den unge danske tennisstjerne har fået skrevet sin helt egen tennishistorie.

Inden han tog hul på dette års græssæson, havde han dog ikke de store forventninger til, at det ville komme til at gå ham godt.

"Jeg havde ikke de store forventninger, men jeg ville gerne forbedre sidste års 'minder', for jeg kunne se mig selv spille godt på græs," sagde han på onsdagens pressemøde ifølge B.T., og fortsatte:

"Men jo, fordi jeg ikke vandt en eneste kamp på græs sidste år, så går man jo ind og tvivler på sig selv. Og de første kampe i Queens skulle jeg overdrive at være positiv, fordi der måske var lidt flere frustrationer, end der har været før."

Forud for dette års græssæson, besluttede Holger Rune derfor at ændre på særligt én ting. Han valgte ganske enkelt at gå til sæsonen med et helt andet mindset, end det han havde sidste år.

Det har vist sig at være en succes for den unge tennisstjerne, der fredag skal i aktion ved anden runde i Wimbledon. Her kommer han til at stå overfor spanske Roberto Carballes Baena, der fik sendt italienske Matteo Arnaldi ud i første runde.