Holger Rune deler gode nyheder

13/02/2024 09:05

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Holger Rune har løftet sløret for gode nyheder forud for den kommende ATP 500-turnering i Rotterdam.

Mest læste i dag

Holger Rune var nødt til at trække sig fra Ultimate Tennis Showdown i Oslo, fordi han blev syg. Derfor har der været tvivl om, hvorvidt han ville nå at blive klar til at spille ATP 500-turneringen i Rotterdam i denne uge.

Nu er der dog kommet gode nyheder fra den danske stjerne. Han har nemlig slået fast, at han er klar til at indtage banen i den hollandske turnering.

Faktisk var han allerede at finde på banen mandag, hvor han forberedte sig til de kommende kampe. Det ventes, at han skal spille sin første kamp onsdag, hvor han skal spille mod Roman Safiullin.

Selvom han måtte trække sig fra Ultimate Tennis Showdown i Oslo, er der dog ikke grund til at være bekymret for hans helbred. Det slog han fast, da han mandag udtalte til TV 2 Sport.

"Jeg har det godt igen. Jeg havde lidt maveonde, da jeg vågnede efter mine kampe mod Thiem og Casper (Casper Ruud, red.). Jeg føler mig fit for fight, og jeg var på banen allerede i går, hvor jeg havde gode træninger. Så jeg føler mig godt tilpas og burde være 100 procent fit," sagde han.

Han blev også spurgt, om han selv mener at have gode chancer for at nå langt denne uge. Her tøvede han ikke med at sige, at han har store forventninger til sig selv.

"100 procent. Fysisk har jeg ikke nogle problemer med kroppen. Jeg føler, at jeg er klar til at spille mit bedste tennis," lød det fra den unge dansker.

Rune spillede også med i turneringen i Rotterdam sidste år. Det var dog ikke den store succes for den 20-årige dansker. Her var han nemlig nødt til at trække sig med en skade i håndleddet, hvorfor han forlod turneringen allerede i anden runde.