Tennisstjernen Andy Murray laver sjov med Taylor Swift

12/02/2024 19:03

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Tennisstjerne Andy Murray er gået viralt på de sociale medier, fordi han har lavet sjov med sangerinde Taylor Swift.

Mest læste i dag

I forbindelse med dette års Super Bowl har der næsten været mere fokus på Taylor Swift, end på de to hold, der var på banen.

Det faktum, at hun har fået så meget opmærksomhed, er ikke gået uset hen i resten af verden. Derfor er det også noget, der har skabt en del reaktioner på de sociale medier.

Blandt andet har det fået den skotske tennisstjerne Andy Murray til at reagere med et sjovt opslag på det sociale medie X. Her har han på sarkastisk vis valgt at lykønske hende med en 'fantastisk præstation'.

Kampen blev afviklet natten til mandag dansk tid i Las Vegas. Her var Taylor Swift naturligvis til stede, så hun kunne støtte sin kæreste, Travis Kelce. Derfor kunne hun også juble, da Kelce og resten af Kansas City Chiefs vandt Super Bowl for andet år i træk.

San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs mødte hinanden på Allegiant Stadium i Las Vegas. Men faktisk var en lang række af seerne ikke specielt interesserede i det, der skete på banen. Derimod var de mere interesserede i at se Swift.

Swift og hendes forhold til Kelce har fået en del opmærksomhed i hele verden de seneste måneder. Det har gjort, at hun er blevet vist en del på storskærmen under kampe. Ikke alle har dog taget godt imod det, da mange fans har klaget over det.

Og meget tyder på, at Murray er en af dem, der mener, at det er blevet en tand for meget. Det har han i hvert fald givet udtryk for med et sarkastisk opslag på det sociale medie X, hvor han lykønsker hende med en 'fantastisk præstation'.

"Tillykke til Taylor Swift med at vinde Super Bowl 58. En fantastisk præstation," skriver han.

Der er blevet taget rigtig godt imod dette opslag på det sociale medie, hvor det er gået viralt og har fået mere end tre millioner visninger. Desuden har det også fået mere end 78.000 likes i skrivende stund.