Holger Rune er klar: 'Kunne være rigtig sjovt'

Af: Nicolai Busekist

|

03/07/2023 05:37

Mest læste i dag

Holger Rune har slået fast, at han er klar på det. Det kan derfor ikke udelukkes, at det bliver en realitet i fremtiden.

Caroline Wozniacki har bekræftet, at hun vender tilbage til professionel tennis. I denne forbindelse har det været på tale, at hun potentielt kan ende med at spille mixed double med Holger Rune.

Det har været på tale, at et dansk makkerpar til OL i Paris næste år, kan vise sig at blive Holger Rune og Caroline Wozniacki

Og nu har den 20-årige danske tennisstjerne bekræftet, at han er klar på det, hvis Caroline Wozniacki er åben for det.

"Det kunne være rigtig sjovt. Jeg er klar, hvis hun er klar," svarer Holger Rune, da han af B.T. bliver spurgt ind til det på et pressemøde.

I denne forbindelse har han også forklaret, at han synes, at det er 'fedt', at Caroline Wozniacki nu vender tilbage til professionel tennis. Det er mere end tre år siden, at hun valgte at trække sig tilbage som professionel.

"Jeg synes, det er så fedt, at hun gør comeback. Det bliver virkelig sjovt at se, hvordan hun kommer til at spille," lød det fra Holger Rune.

Derudover udtalte han også, at han har en stor tro på hende. Han føler sig overbevist om, at hendes niveau stadig er meget højt.

Desuden har Caroline Wozniackis bror, Patrik Wozniacki, gjort det klart, at hun er klar på at spille mixed double med ham.

Caroline Wozniacki trak sig fra professionel tennis i januar 2020. Siden da har hun lavet om på sit liv. Hun har blandt andet få to børn. Alligevel føler hun sig klar til at vende tilbage til den professionelle scene.

Derfor er hun heller ikke nervøs for at skulle vende tilbage til banen. I et interview med Vogue har hun også udtalt, at hun følger sig overbevist om, at hun kan vinde endnu en Grand Slam-titel.

Inden hun trak sig som tennisspiller, nåede hun at tilbringe i alt 71 uger på verdensranglistens førsteplads. Desuden har hun vundet 30 titler, men hendes største triumf var, da hun vandt Australian Open i 2018.