Holger Rune færdig

Af: Jesper Bengtson

|

01/10/2023 20:00

Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Nu er det slut for den unge, danske tennisstjerne.

Mest læste i dag

Det var en skuffende dag for den danske tennisspiller Holger Rune, der desværre må erkende, at han nu er færdig ved ATP 500-turneringen i Beijing.

I første runde af turneringen stod danskeren over for Felix Auger-Aliassime, der er nummer 14 i verden. Efter to sætsejre på 6-4 stod det klart, at Holger Rune var klar til næste runde.

I dag var det så blevet tid til at spille næste runde af turneringen, og her stod Holger Rune ansigt til ansigt med den erfarne bulgarske Grigor Dimitrov, og her viste det sig, at bulgareren blev for stor en mundfuld for den unge dansker.

Holger Rune, der før kampen var ubesejret i Kina, måtte altså erkende, at han fik sat en stopper for sin fine statisktik.

Det skriver TV 2 Sport.

Grigor Dimitrov, der i øjeblikket ligger nummer 19 på verdensranglisten, viste sit værd på banen og sikrede sig sejren med sejre på 6-3 og 7-5 i de to sæt. Holger Rune er til sammenligning rangeret som nummer 4 i verden på nuværende tidspunkt.

For fire år siden vandt Holger Rune ITF Junior Masters i Kina, hvorfor han før kampen havde gode minder fra landet, hvor kampen blev afviklet.

Eksperimenterede tidligere på ugen

Tidligere på ugen var den unge, danske tennisstjerne i fokus af en lidt anderledes årsag.

Her havde han nemlig delt et billede af sig selv på det sociale medie X, hvor han bar et pandebånd til træning i stedet for den ikoniske kasket, som han ellers har benyttet sig meget af.

Hans mor og manager, Aneke Rune, påpegede dog, at det ikke var en fast ændring, og at pandebåndet var noget han blot prøvede lidt on/off i træningerne:

"Han skifter lidt. Det er 50/50 i de her træninger", lyder det i en sms til B.T, før hun tilføjer: "Det er ikke sikkert, at kasketten endegyldigt bliver skiftet ud".

Herunder kan du se Holger Rune træne med pandebånd: