Trist nyt for Holger Rune

Af: Jesper Bengtson

|

26/09/2023 15:00

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Holger Rune er seedet som nummer tre til turneringen.

Mest læste i dag

Det er ikke nemt at være Holger Rune disse dage.

Den danske tennisspiller står over for en intens udfordring i denne uges ATP-turnering i Beijing.

Selvom han er seedet som tredjebedst, har lodtrækningen kastet ham direkte ind i en kamp mod den canadiske stjerne, Felix Auger-Aliassime, i første runde.

Den 23-årige canadier, der rangerer som nummer 14 i verden, har tidligere stået over for Holger Rune to gange i 2022. Begge disse møder endte med en sejr til hver af dem og fandt sted på hardcourt, hvilket også er underlaget i Beijing.

Selvom Felix Auger-Aliassime tidligere har været rangeret så højt som nummer seks i verden, har han oplevet en mindre formnedgang på verdensranglisten på det seneste.

Turneringen i Beijing markerer sin første afholdelse siden 2019 og tiltrækker otte af de ti bedste tennisspillere i verden. Dette inkluderer også Holger Rune, der deltager i turneringen for første gang. Spaniens verdensranglistefører, Carlos Alcaraz, vil også være til stede.

Holger Rune har tidligere kæmpet med rygproblemer, men han er blevet meldt helt klar til turneringen i Kina og har trænet intensivt i forberedelsen. Han går ind i turneringen med en målrettet indstilling og ser frem til at konkurrere mod nogle af verdens bedste spillere.