Caroline Wozniacki bekræftede mandag at det var slut - nu tager situationen en helt uventet drejning

Af: Emil Martesen

|

27/09/2023 14:43

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Nu tager situationen en uventet drejning for den tilbagevendte danske tennisstjerne.

Mest læste i dag

I går kom nyheden om at Caroline Wozniacki, efter sit comeback til tennisverdenen i sommers, ville tage en pause resten af året ud for at klargøre sig til WTA 250-turneringen, ASB Classic i New Zealand der bliverskudt i gang den 1. januar 2024.

Men meget kan åbenbart ske på 24 timer, for nu har kalenderen fået et nyt kryds i kalenderen.

B.T. kan nemlig bringe nyheden om at “sweet Caroline” har takket ja til at rejse til Sydamerika i november, for at deltage i TennisfestGNP.

Ved turneringen skal danskeren spille i den gigantiske Plaza de Toros Mexico i Mexico City, der normalt bruges til tyrefægtning: en arena der kan huse over 50.000 tilskuere.

Der kan man tale om noget af en opgradering fra de 24.000 på Arthur Ashe Stadium i New York, hvor grand slam-turneringen US open blev holdt, efter Wimbledons største bane Center Court, der kan rumme knap 15.000.

Ved sidste års arrangement var der ingen singlekampe for kvinder, men i år håber turneringen at Wozniacki samt Maria Sakkari vil trække seere og tilskuere med sig.

Blandt herrerne kan tennisfans se frem til velkendte verdensstjerner i form af Carlos Alcaraz, der skal spille mod Tommy Paul.