Holger Rune indrømmer: Det ændrede sig meget

Af: Nicolai Busekist

|

05/08/2022 10:25

Mest læste i dag

Den danske tennisstjerne har indrømmet, at der var meget, der ændrede sig, da han pludselig steg til vejrs på verdensranglisten.

Det har været en svær periode for danske Holger Rune på det seneste. I løbet af de seneste måneder, er det nemlig blevet til intet mindre end syv nederlag i træk.

Forleden lykkedes det dog det 19-årige tennistalent at få brudt den dårlige stime, da han vandt med 6-3, 6-2 over franske Benoit Paire. Ham besejrede han i anden runde ved Citi Open i Washington.

Nu har Holger Rune talt ud om, at det har været meget nyt for ham, at det pludselig er ham, der har været favorit i de kampe, han har spillet.

Den nye rolle har han fået, da han på kort tid er kravlet langt op på verdensranglisten. Han startede året ud med at ligge nummer 103, men efter at have nået kvartfinalen i French Open, lå han pludselig nummer 28.

"Min rangering ændrede sig meget derefter, så det var som om, jeg 'skulle' vinde alle kampe, fordi jeg pludselig var rangeret højere end mine modstandere," siger han til tennis.com ifølge Ritzau.

Han fortæller også, at han ikke har været vant til, at det er ham, der er favorit i de kampe, han går indtil. Han er dog overbevist om, at det er noget, han er nødt til at gå igennem

"Jeg tror, alle skal igennem dette, og hvis man vil op - og det vil jeg - skal man kunne håndtere mange forskellige ting," siger den danske tennisstjerne.