Holger Rune indrømmer: Jeg var meget skuffet

Af: Nicolai Busekist

|

10/04/2024 13:03

Holger Rune har indrømmet, at han var 'meget skuffet', da han sidste år tabte til Andrey Rublev i finalen i Monte-Carlo Masters.

Mest læste i dag

Onsdag tager Holger Rune for alvor hul på sin grussæson. Det kommer til at foregå ved Masters 1000-turneringen i Monte-Carlo. Her tørner han sammen med indiske Sumit Nagal.

Det er en turnering, hvor han tidligere har haft god succes. Det havde han også sidste år, hvor han sikrede sig en plads i finalen. Desværre blev det ikke til en sejr for den unge dansker, der tabte til russiske Andrey Rublev.

I lang tid så det faktisk ud til at være danskeren, der ville trække det længste strå. I tredje og afgørende sæt var han foran med 4-1, men han kunne ikke lukke kampen. I stedet fik Rublev vendt kampen på hovedet, hvorved han vandt finalen og titlen.

Det var naturligvis ikke en sjov situation at stå i for Rune, men det bliver ikke bedre af, at han tit bliver mindet om det bitre nederlag. Det skyldes, at Rublevs navn står skrevet ved Runes træningsbaner i Monte-Carlo, hvor han bor.

"Det er ingen hemmelighed, at jeg var meget skuffet hele året, når jeg skulle træne mellem turneringer og kunne se skiltet, hvor der stod Rublev som vinder af finalen," siger Holger Rune til ATP ifølge TV 2 Sport.

I stedet for blot at være bitter over det, forsøger han dog at bruge det positivt. Den unge dansker forsøger nemlig at bruge det som en form for motivation, når han får øje på det.

"Det var skuffende, og jeg siger til mig selv, hver gang jeg ser det skilt, at jeg laver det om, så mit navn står der," siger han også.

Inden han kan tænke på at vinde titlen i årets udgave, skal han dog forbi Nagal, som han tørner sammen med senere onsdag.