Holger Rune lukker i: Nægter at svare på det

11/01/2024 08:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images
Holger Rune er kendt for at være en åben mand, der gerne giver interviews. Men det er tilsyneladende ikke alt, han har lyst til at tale om.

Mest læste i dag

Der er flere ting, der har ændret sig for Holger Rune i denne sæson. Blandt andet har han fået Severin Lüthi med på holdet, som sammen med Boris Becker skal fungere som træner for ham i denne sæson.

Hertil er der også noget andet, der har ændret sig. Han har ikke haft sin kæreste, Caroline Donzella, med i Australien. Hun var ellers med i Torino, hvor han spillede ATP Finals, og senere var hun også med familien Rune på ferie i Dubai.

Desuden har der ikke været nogen aktivitet på deres sociale medier, der viser dem sammen. Tidligere har de ellers delt billeder af hinanden og liket hinandens opslag, men det er tilsyneladende slut.

Ifølge Ekstra Bladet har den danske tennisstjerne også slettet en video, som han tidligere har lagt op, hvor de gik sammen hånd i hånd. Det har nu medført, at der bliver spekuleret i, om de er gået fra hinanden. Omvendt kan det også handle om, at de blot er blevet mere private.

Hvad der dog står klart er, at det ikke er noget, som Holger Rune har lyst til at tale om. Da han Ekstra Bladet bliver spurgt ind til dette, slår han blot fast, at det er et privat anliggende.

"Det er privatliv," siger han, da han bliver spurgt af journalisten, om han og Caroline Donzella fortsat er kærester.

Det samme svar giver han, da han bliver spurgt ind til, hvorfor de ikke længere er aktive på hinandens sociale medier. Dermed får han også understreget, at det ikke er noget, som han har lyst til at tale om.

Holger Rune og Caroline Donzella stod frem som kærester i september. Inden da havde der været en del rygter om det, da hun flere gange havde været med på sidelinjen under hans turneringer. Men det er hun ikke i Australien.