Holger Rune med godt nyt

Af: Nicolai Busekist

|

02/02/2023 09:57

Mest læste i dag

Den danske tennisstjerne er kommet med en god nyhed. Han har nemlig afsløret, at han fortsætter sit samarbejde med træner Patrick Mouratoglou.

Det er ikke til at komme udenom, at samarbejdet mellem Holger Rune og træner Patrick Mouratoglou har været med til at løfte ham til helt nye højder.

Siden de indgik et samarbejde i efteråret sidste år, har den 19-årige dansker virket som en helt anden spiller på banen, og derfor er det svært at benægte, at det er et samarbejde, der har båret frugt.

Faktisk har det ført til, at han i skrivende stund ligger nr. 9 i verden, og nu kan Rune også afsløret, at han og Mouratoglou ikke er færdig med at arbejde sammen.

Til TV 2 Sport har han nemlig gjort det klart, at han og Mouratoglou kommer til at fortsætte deres samarbejde resten af dette år.

"Vi arbejder stadig sammen, og det er rigtig fedt. Så det er planen, at han skal være med. Jeg har et godt team med min mor, Lars Christensen og Patrick, og alle roller er gode. Det fungerer bare rigtig godt," lyder det også fra Holger Rune til TV 2 Sport.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Patrick Mouratoglou er et ikon inden for tennissporten. Det har han flere gange bevist, da han i løbet af sin karriere som træner har gjort underværker for en lang række stjerner.

Blandt andet kan han bryste sig af, at han før har arbejdet sammen med store navne såsom Serena Williams, Simona Halep, Stefanos Tsitsipas, Grigor Dimitrov og Marcos Baghdatis.

Derfor er det heller ikke svært at forstå, hvorfor Rune er glad for, at han kan fortsætte sit samarbejde med Mouratoglou, som forhåbentlig kan føre ham til nye højder i løbet af 2023.