Holger Rune sætter ord på sin store nedtur

05/12/2023 19:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Holger Rune har endelig sat ord på sin store nedtur, der næsten kostede ham en plads ved ATP Finals i Torino.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden, at Holger Rune var ned i et dybt og mørkt hul. Det var som om, at han intet kunne få til at fungere på tennisbanen.

I en periode mellem Wimbledon og Swiss Indoors i Basel vandt han kun en enkelt kamp. Ikke nok med det, så blev han slået af spillere, som han med lethed burde have vundet over. Derfor var der ingen tvivl om, at der var noget helt galt.

Da det blev tid til at spille Paris Masters, som han vandt sidste år, fandt han dog næsten tilbage til sit tidligere niveau.

Nu har han afsløret, at det især er i sådanne perioder, at han kan trække på Boris Becker. Den tyske legende har selv været meget ung tennisspiller med stor succes, hvorfor han kender til det pres, der følger med.

"Jeg har det svært hvert år, og det er også noget, som Boris Becker skal hjælpe mig med. Hvornår er det rigtige tidspunkt at holde pause, hvornår er det tid til at øge eller mindske træningen og så videre. Det er svært, når tingene ikke er til din fordel," siger Holger Rune i et interview med Bola Amarela.

Han forklarer også, at han stadig er ung, og at der skal være plads til at lære. Derfor forsøger han også at se fremad, efter at have hentet Becker ind som træner, hvilket har været godt for den unge dansker.

Becker var også med ham i Torino, hvor han spillede ATP Finals. Her blev han desværre slået ud i gruppespillet, da han tabte til Novak Djokovic og Jannik Sinner.